Tips på seminarium: ”Region Stockholm – den goda arbetsgivaren?”

Med 45 000 anställda är Region Stockholm en av Sveriges största offentliga arbetsgivare. Hur arbetar regionen med att anställa personer med funktionsnedsättning? Vi har bjudit in HR-chefer från olika förvaltningar inom regionen för att berätta hur de arbetar med rekrytering och inkludering. Vi kommer även att ha ett spännande panelsamtal!

Under 2024 ska Region Stockholms alla förvaltningar se över kringtjänster och vilka som kan utföras i egen regi. Kringtjänster är arbetsuppgifter som görs för att ordinarie verksamhet ska fungera så smidigt som möjligt. Dessa ska leda till introduktionsjobb. Vad innebär dessa satsningar i praktiken? Och hur kan vi tillsammans arbeta för att fler personer med funktionsnedsättning kan få ett jobb?

Plats: ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum Vilhelm Ekensteen

Tid: Den 4 mars 2024, kl. 17.30-19.30

Anmäl dig senast den 29/2: funktionsrattstockholmslan.se/anmal-dig

  • Eventuell tolk eller ledsagare ordnar du själv.
  • Certifierade assistanshundar är välkomna men måste föranmälas.
  • Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.

Inbjudan som PDF: Inbjudan arbetsmarknadsseminarium