Rädda konduktiv pedagogik i Stockholm

DEMONSTRATION

Politikerna har förslagit att konduktiv pedagogik inte ska ingå i vårdvalet. Efter vår demonstration i juni har de flesta partier ändrat sig och vill nu ha kvar träningen, ett parti har ännu inte bestämt sig. Den 10/10 kan vi rädda träningen genom att demonstrera innan debatten och visa att även vi som har svårt att rör oss måste få träning. Regionpolitikerna diskuterar om träning med konduktiv pedagogik ska få finnas kvar inom vårdvalet.

Om du vill ha kvar träningen kom och visa ditt stöd, vi demonstrerar utanför Landstingshuset och går in vid kl. 10 och lyssnar på debatten från åhörarplats. Det tar ungefär 40 minuter, sedan avslutar vi.

Samling tisdag 10/10 kl. 09.30 på baksidan av Landstingshuset på Kungsholmen (infart Pilgatan).

Det är viktigt att politikerna ser att vi vill detta så kom och demonstrera!