Dialogmöte med Region Stockholms tandvårdsstrateg

Funktionsrätt Stockholms län bjuder in till ett digitalt dialogmöte med Simon Linnér, tandvårdsstrateg på Region Stockholm. Under mötet informerar han om Tandvårdsenhetens arbete, och om det tandvårdsstöd som ligger inom regionens ansvar. Fokus kommer att vara på tandvård för personer med funktionsnedsättning.

Vill din förening göra ett medskick, eller ställa en fråga till Simon Linnér? Välkommen att skicka in detta till info@funktionsrattstockholslan.se senast den 17 november. Du kan även skicka med dina frågor i anmälningsformulärets övrigt-ruta när du anmäler dig.

Tid och plats

Datum: torsdag den 24 november, kl. 16.00 – 17.30

Plats: Microsoft Teams (möteslänk skickas ut inför mötet)

Anmäl dig senast den 17 november! https://funktionsrattstockholmslan.se/anmal-dig/

Eventuell tolk ordnar du själv.

Fotografering kommer att ske för publicering i våra olika kanaler.