Medverka i Utsikt!  

Får vi berätta er historia?

Nästa nummer av vår medlemstidning Utsikt har tema ”påverkan”. Vi söker vi två familjer, en med ett litet barn under fem år och en med unga föräldrar under 30 år, som vill berätta hur de vill påverka eller redan påverkar. Det kan vara allt ifrån att man är aktiv på sociala medier och berättar om sitt liv till att man engagerar sig i hur området där man bor är tillgängligt, har kontakt med lokala politiker, skriver insändare till lokaltidningen eller har fått till en förändring i lekparken där man bor så att den är tillgänglig för alla barn. Inget engagemang är för litet. Ni som familj behöver inte vara medlem i RBU Stockholm för att kunna medverka.

Vi vill berätta om er och ert engagemang. Vill ni berätta för oss? Skriv ett mejl till kontakt@stockholm.rbu.se senast 31 januari och berätta kort om er familj. Vi väljer sedan ut de två familjer som passar bäst in i just detta nummer av tidningen.