Kallelse till DIGITALT årsmöte med RBU Stockholm 28 april

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset så ställdes RBU Stockholms årsmöte den 24/3 in.
 
Ni kallas härmed till ett digitalt årsmöte tisdag 28 april klockan 19.00. Det blir troligen ett telefonmöte. De som anmäler sig till årsmötet får utförlig information hur det kommer gå till.
 
Vi kommer att välja det enklaste systemet utifrån användarvänlighet. Vi skickar ut möteshandlingarna via mail till alla som anmäler sig. Den som hellre vill ha det i pappersform kan få det. Som ni säkert förstår kommer vi inte ha några anföranden som planerat utan endast ha de formella årsmötesförhandlingarna.
 
Anmälan till årsmötet görs till kontakt@stockholm.rbu.se eller 08-650 58 12 senast 20 april. Uppge namn, antal personer samt om du önskar få handlingarna via mail eller per post. Väljer du per post behöver vi ha din postadress.