Sommarjobb

 

Nu är det snart dags att söka sommarjobb. Stockholms läns landsting erbjuder sommarjobb för ungdomar som är 16, 17 eller 18 år gamla. Ansökningstiden pågår från 23 februari till och med 18 mars och ungdomar med funktionsnedsättning är en prioriterad grupp. Här kan du söka: http://www.sll.se/jobb/prao-och-sommarjobb/sommarjobb/

Även Stockholms stad erbjuder sommarjobb för ungdomar mellan 16 och 19 år, dvs personer födda mellan den 1 januari 1999 och 31 december 2002. Du ska vara folkbokförd i Stockholms kommun för att kunna ansöka. Ansökningstiden pågår från den 166 februari  till 9 mars.

Den 8 februari anordnar HSO ett informationsmöte om ansökningsprocessen och ansökningskriterierna. Under mötet gås ansökningsformuläret igenom och du får all information om hur det ska fyllas i. Dilani Sätterström-Brante från HSO tillsammans med Lars Ahlenius och Jenny Okubir från Stockholms stad informerar och svarar på frågor.

 TID OCH PLATS

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1

Torsdagen den 8 februari kl. 17:30-19:00

Anmäl dig senast den 1 februari till: hsostockholmlan.se/anmal-dig/

Fotografering av seminariet kommer att ske för publicering på hemsidan.

 Välkommen!