Utbildningsdag för förtroendevalda i RBU Stockholm

Nätverket RH-gruppen, där RBU ingår, vill härmed välkomna dig som representerar RBU  på en utbildnings- och inspirationsdag den 3 oktober. Syftet är att ge våra engagerade RBU-medlemmar inspiration och verktyg för påverkan.

RH-gruppen arbetar för kunskap, påverkan och uppmärksamhet för förtroendevalda inom de egna organisationerna, politiker, tjänstemän och andra berörda inom landstinget och Stockholms län i övrigt, i ämnen som är gemensamma, såsom rörelsehinder, fysisk tillgänglighet och rättigheter.

 Nätverket Rh-gruppen samlar Rörelsehinderföreningarna i Stockholms län (Personskadeförbundet RTP-S, DHR Stockholms läns distrikt, Neuroförbundet Stockholms län, Reumatikerdistriktet i Stockholms län & RBU Stockholms län)

Rh-gruppen arbetar för kunskap, påverkan och uppmärksamhet för förtroendevalda inom de egna organisationerna, politiker, tjänstemän och andra berörda inom landstinget och Stockholms län i övrigt, i ämnen som är gemensamma, såsom rörelsehinder, fysisk tillgänglighet och rättigheter. Rh-gruppen representerar med sina föreningar och distrikt ca 12 000 medlemmar i Stockholms län.

Datum: tisdagen den 3 oktober kl. 12.00–16.15

Plats: Tanto Seniorlokus, Samlingssalen Svärdet, Rosenlundsgatan 44 A, Södermalm, Stockholm

Dagen är helt kostnadsfri för dig som deltagare!

Program:
12.00–12.30 Presentation
12.30–13.30 Språkbruk och begrepp
13.30–14.00 Fika
14.00–15.00 Kommunjämförelse och verktyg för påverkan
15.00–15.15 Paus
15.15–16.00 Goda exempel
16.00–16.15 Sammanfattning och avslutning

Anmälan senast den 12 september till respektive medlemsorganisation! Visa