ICA söker praktikanter

ICA Maxi välkomnar ungdomar på högstadiet och gymnasiet att göra sin praktik hos ICA Maxi. Hur man går, står eller tar sig fram spelar ingen roll. Du kan själv ta kontakt med butiken där du vill praktisera och berätta att du är från RBU. Det går även bra att skolan hör av sig.

Medverkande butiker finns i Barkarbystaden, Botkyrka, Flemingsberg, Gnista Uppsala, Haninge, Häggvik, Lindhagen, Nacka, Nynäshamn, Solna, Södertälje, Stenhagen Uppsala, Visby och Värmdö.

ICA Maxi i Häggvik söker redan nu i april/maj en ungdom som vill göra praktik hos dem. De vill gärna lära sig mer om hur de kan förbättra i butiksmiljön för personer med funktionsnedsättning. Om du gillar att fota och göra reportage är det ett plus. Hör av dig till Roger Holgerson, tel: 08-562 56 812.

Läs mer här: https://rbu.se/rbu-inleder-samarbete-med-ica-maxi/