28 april

Välkommen på digital syskonträff – oss syskon emellan!

Är du syskon till en person med funktionsnedsättning och vill träffa andra i liknande situation? Då ska du delta på vår syskonträff. Vi Coronaanpassar och håller träffen digitalt via Zoom. Eftersom det är en helt ny aktivitet kommer du kunna påverka till stor del vad vi pratar om. Framöver kommer vi erbjuda grupper för olika åldrar, men vid det första tillfället vill vi att du är ca 17 – 29 år.

Samtalet leds av Jessica Lerner som har egna erfarenheter av att vara syskon. Jessica kommer dela med sig av sin historia och du kan ställa frågor, dela dina egna tankar eller bara lyssna om du känner för det. Vi kommer vara en grupp om ca 12 deltagare. Vi är väldigt måna om att alla ska känna sig välkomna och trygga. Det är du själv som sätter gränserna för vad och hur mycket du delar med dig. Vår förhoppning är att vi inom en snar framtid ska kunna träffas fysiskt och göra riktigt roliga saker ihop.

När: onsdag 28/4 klockan 18.00 – 18.45.

Var: via zoom (som är gratis).

Anmälan: mejla kontakt@stockholm.rbu.se senast 27/4.

I anmälan uppger du namn och den mejladress du vill att vi skickar zoom-länken till.

Du behöver varken vara medlem i RBU Stockholm eller bo inom region Stockholm. Om fler anmäler sig än vad vi har plats för, prioriterar vi de som bor i Stockholmsområdet. Om intresset blir stort kommer vi att ha två samtal under samma kväll, där det andra är klockan 19.00 – 19.45. Vi kommer fylla på med deltagare i den senare gruppen om den första blir fullsatt.

 

Vi ser fram emot att träffa just Dig!