29 april

Valborg på Mättinge

Varmt välkomna att fira Valborg på Mättinge med cp-gruppen den 29 april – den 1 maj 2018. Alla familjer med barn som har en CP-skada samt deras assistenter är välkomna.

Tillsammans kommer vi att hitta på mycket skoj som att bada i vedeldad badtunna, dansa disco, sjunga  in våren vid valborgselden och annat kul, så tveka inte att anmäla dig till denna mysiga helg.

Mättinge rekreationsanläggning ligger naturskönt vid havet utanför Trosa. Här finns åtta rum i huvudbyggnaden samt åtta stugor i olika storlekar i närheten. Fördelning av rum och stugor sker när vi vet hur gruppen ser ut. Den som har flera assistenter med sig får bo i en av de större stugorna.

Egenavgiften för helgen på Mättinge är 1 200 kronor per vuxen och barn över 13 år. Barn 2-12 betalar 600 kronor och assistenter betalar 2 400 kronor per assistent. I priset ingår helpension där lakan och handdukar ingår.

Din anmälan önskar vi senast den 28 mars till kontakt@stockholm.rbu.se eller 08-650 58 12. I din anmälan vill vi att du uppger namn på en vuxen i familjen, adress, epost samt mobilnummer. Du behöver även ange antal vuxna samt barn 13 år och uppåt (exkl assistenter), antal barn 2-12 år samt antal barn som inte fyllt 2 år. Antal assistenter och om någon har någon födoämnes allergi.

Varmt välkomna!