22 oktober

Upptäck och utforska skeppet Vasa

Välkommen till en RBU-dag på Vasamuseet söndagen den 22 oktober klockan 14.30-16.45. Det blir bland annat visning av skeppet Vasa, besök i det spännande “Alla ombord”-rummet och så får vi uppleva hur det såg ut under däck på Vasas tid. Barnen kommer att delas in i fyra grupper utifrån ålder.

I varje grupp finns det plats för max tio barn + de vuxna som absolut måste vara med barnet. Övriga vuxna får på  egen hand utforska museet.

Minimiålder är fyra år (yngre syskon är välkomna och kan antingen följa med i grupperna eller titta på filmen om “Vasagrisen” som visas två gånger per timme). Vi har ingen övre åldersgräns men prioriterar yngre barn och tonåringar framför unga och vuxna.
Vi önskar din anmälan senast den 12 oktober till kansliet på telefon: 08-650 58 12 eller via e-post: kontakt@stockholm.rbu.se
I anmälan uppger du dina kontaktuppgifter, antal barn, deras ålder samt typ av funktionsnedsättning samt antal vuxna och assistenter. Ange även hur många av de vuxna som måste vara med barnen i gruppen. Egenavgiften är 30 kronor per person och inkluderar inträde, guidning i barngrupper samt fika.