9 maj

Segling med Skota hem

Att segla med föreningen Skota Hem i Saltsjöbaden har blivit en uppskattad tradition och därför ges nu en ny chans att få komma ut på sjön och segla. Du som är medlem i RBU och har en funktionsnedsättning är välkommen att segla tillsammans med en vuxen. I år har vi satsat på två heldagar, en lördag och en söndag i maj. Det kommer att bli prova-på segling, grillning och tid att umgås med andra familjer mellan seglingsturerna. Alla anmälda barn kommer att få prova på att segla med Skota Hems vana instruktörer.

Egenavgiften är 150 kronor för barn/ungdom med funktionsnedsättning. På plats kommer vi ha en grill igång för den som vill äta. Vi kommer duka upp kött och vegetariska alternativ att grilla, tillbehör, kall dryck samt kaffe/te och fikabröd. Observera att alla grillar själva även om vi köper in det som ska grillas samt tillbehör.

Var: Saltsjöbaden

När: Lördag 9 maj och söndag 10 maj (exakta tider får du när du har en plats)

Anmäl dig senast 17 april till kontakt@stockholm.rbu.se.

Uppge i intresseanmälan vilken av dagarna du helst vill segla eller om det inte spelar någon roll. Uppge även dina kontaktuppgifter som namn, telefon och mejladress samt om du använder rullstol och hur många assistenter du eventuellt behöver ombord. Ange även om du behöver lift för att komma ombord. Ombord krävs inte mycket styrka eller rörlighet men rullstolen lämnar du på bryggan.

Kika gärna in på Skota Hems hemsida för att läsa mer http://www.skotahem.se/