18 maj

Musikläger på Mättinge

 

Helgen den 18-20 maj är det dags för ett nytt kul musikläger för dig som är mellan 7 och 25 år och har personlig assistans. Ta med dig din/dina personliga assistenter och häng med (mamma och pappa lämnar du hemma).

Under helgen kommer det att bli olika musikaktiviteter som disco, allsång, solosång, prova spela olika instrument och mycket, mycket mer. Kom ihåg att ta med ditt instrument, om du spelar något!

Det finns även möjlighet att bada i poolen, bubbelpoolen eller den vedeldade tunnan så ta med badkläder.

Boende finns både i stugorna och i huvudbyggnaden. Fördelning av rum och stugor sker när
vi vet hur gruppen ser ut.

Egenavgiften är: 800 kronor och kostnaden för assistenter är 2 500 kr. I priset ingår helpension och lakan och handdukar ingår

Vi samlas på Mättinge från kl. 16.00 och äter gemensam middag kl. 18.00 på fredagen.

Lägret avslutas på söndag eftermiddag kl 15.00. Transport ordnar du själv med riksfärdtjänst! Färdbeskrivning mm hittar du på www.valjeviken.se

Din ansökan behöver vi senast 16 april
Fyll gärna i denna anmälningsblankett och mejla till: kontakt@stockholm.rbu.se eller skicka till RBU i Stockholms län, S:t Göransgatan 84, 112 38 Stockholm. Ange dina kontaktuppgifter och uppgifter på hur många assistenter du tar med dig och om du har några önskemål om hur du vill bo. Det är också viktigt att uppge om du har någon matallergi.

Hör gärna av dig till Åsa Eriksson om du har frågor om lägret.  Åsa når du via mejl: asa.h.eriksson@gmail.com

Om du anmäler dig men senare måste avboka gäller följande; Avbokning senast den
16 april är okey. Därefter måste du tyvärr betala hela lägeravgiften såvida du inte kan visa upp läkarintyg eller att vi kan fylla upp platsen med någon annan deltagare.

Hjärtligt välkomna!

Marie Kringberg och Åsa Hultén Eriksson
(Musiklägerarrangörer i RBU Stockholm för CP/FLHK-gruppen