29 maj

Musikläger för alla 13+ INSTÄLLT!!

Nu drar vårt populära musikläger igång igen men från i år med lite förändringar. Det här lägret vänder sig till dig som är 13-25 år och är öppet för alla oavsett diagnos.

Från fredag 29 till söndag 31 maj skapar vi musik, har disko och umgås på Mättinge, söder om Trosa. Pris för hela helgen är 1050 kr per ungdom och inkluderar mat, logi, lakan och handdukar. För medföljande assistent är priset 3000 kr (assistenter subventioneras inte utan betalar den faktiska kostnaden för mat och logi). Resa till och från Mättinge ordnar var och en själv.

Din anmälan vill vi ha senast den 21 april till kontakt@stockholm.rbu.se  I anmälan ska du uppge namn, ålder, mailadress och mobilnummer, hur många assistenter du har med dig samt om du eller dina assistenter har någon födoämnesallergi. Om det är något annat du tycker att vi bör veta så uppge det också i din anmälan.

Antalet platser är begränsat och om fler anmäler sig än vi har plats för lottas platserna ut i kombination med att vi tar hänsyn till om man har varit med på RBU:s musikläger förut eller inte.