25 september

Mor- och farföräldraträff

 

Välkommen till Mor- och farföräldraträff måndagen den 25 september kl. 18.00 på S:t Göransgatan 82A.

Den här kvällen kommer Jessica Lerner och delar med sig av sina egna erfarenheter om hur det är att vara lillasyster till en storebror med en svår CP-skada. Jessica Lerner är föreläsare/inspiratör, diplomerad Coach & eldsjäl. Men jobbar även som anhörig personlig assistent. Hon beskriver en vardag som bland annat har inneburit ett utanförskap och en ensamhet, men också mycket skratt. Hon tar gärna emot frågor och funderingar efter att hon berättat om sitt liv och upplevelser.
“Här kan du se Jessicas föreläsning på anhörigriksdagen den 15 maj i år. https://www.youtube.com/watch?v=gxaWBp0FM6E

Under kvällen bjuds det på kaffe och smörgås. Anmälan gör du till kansliet på: kontakt@stockholm.rbu.se senast torsdagen den 21 september. Det går även bra att ringa på tel: 08-650 58 12.

Inom RBU Stockholm finns en Mor- och farföräldragrupp som träffas fyra gånger per år för att diskutera olika ämnen och träffa andra i liknande situation. Hur stöttar man bäst sitt barnbarn med en funktionsnedsättning? Hur kan man hjälpa syskonen? Anita Gustavsson och Sally Lundin är kontaktombud för gruppen och nya medlemmar är hjärtligt välkomna!