4 september

Inbjudan: Stöd till arbete

Inbjudan: Stöd till arbete

Alla ska ha rätt att arbeta efter förmåga och alla har något att bidra med i samhällsbygget. För att ta sig in på arbetsmarknaden och behålla ett arbete kan det vara viktigt att känna till vilka rättigheter och möjligheter till stöd som finns, om du har en funktionsnedsättning.

HSO i Stockholms län har bjudit in Helena Haapala från Samordningsförbundet Stockholms stad, för att berätta om hur de arbetar med att samordna insatser från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Stockholms läns landsting och Stockholms stad.

Under kvällen presenteras även en ny informationsbroschyr, som HSO i Stockholms län har tagit fram. Den ger en översikt av olika möjligheter till stöd för dig som söker jobb.

Måndagen den 11 september, kl. 17.30-19.30.

ÅttiotvåAn, S:t Göransgatan 82 A, rum 1.

Servering av kaffe, te och frukt i pausen. Välkommen!

Anmälan senast 4 september. Anmäl dig direkt på HSOS:s hemsida, eller via e-post info@hsostockholmlan.se (uppge namn, förening, telefonnummer samt om du är allergisk mot/behöver certifierad assistanshund), eller via telefon 08-651 2510, eller på bifogad blankett.

Läs mer om seminariet i bifogad inbjudan, eller på HSO:s hemsida: http://www.hso.se/lan/stockholm/Utbildning/Utbildning/Stod-till-arbete/