1 september

Fiske-och båttur i Skärgården

   

Friluftsdag med båt- och fisketur
För fjärde året i rad bjuder vi in till en friluftsdag i skärgården där vi får komma ut på sjön och fiska. Dagen arrangeras tillsammans med SFFF, Sveriges Funktionshindrades frilufts och fiskeriförening. Vi träffas på Tranvik, som ligger en mil söder om Norrtälje, lördagen den 1 september kl. 10.00. Här ligger SFFF:s tillgängliga stuga och vid bryggan ligger deras stora fiskebåt som har plats för upp till 12 rullstolar.

Häng med och bara njut av båtturen eller testa att fiska. Allt är anpassat för personer med rörelsenedsättning och under ledning av båtvana ledare. Under dagen grillar vi hamburgare och fikar. Egenavgiften för vuxna och ungdomar som fyllt 18 år är: 80 kronor per person. Barn 0-4 år är gratis och barn 5-17 år är: 40 kronor. Assistenter som vill äta och fika: 80 kronor.

 

 

Vi önskar din anmälan till kansliet senast den 19 augusti. I anmälan ska du uppge kontaktuppgifter, antal barn, deras ålder samt typ av funktionsnedsättning samt antal vuxna och assistenter. Läs mer om SFFF på https://sverigesfff.se/