5 augusti

Familjehelg till Kolmården

CP/Flhk-gruppen har nöjet att bjuda in tio familjer med barn eller ungdomar med CP eller flerhandikapp till en helg på Kolmården den 5-6 augusti.

Helgen kommer att bli fullspäckad med safari, delfinarium och skoj i poolen.

 Vi samlas lördagen den 5 augusti klockan 11.00 i entrén på Vildmarkshotellet för att bestämma programmet för dagen. Tillgång till rummen får man först efter besöket i parken. På kvällen samlas vi för att äta en gemensam buffé på hotellet. Här finns också tillgång till både spa med pool, lek- och spelrum samt barnbio.  Utcheckning på söndagen är klockan 11.00.

Egenavgiften för familjehelgen på Kolmården är 1 700 kronor per familj boende i ett familjerum som rymmer 2 vuxna och 3 barn (16 kvm). Önskar barnet/ungdomen bo i ett eget rum med en assistent tillkommer 1 000 kronor. Assistenter som bor i delat dubbelrum med annan assistent eller barn/ungdom betalar 2 500 kronor. 

 I priset för hela familjen ingår: Övernattning på Vildmarkshotellet med frukostbuffé och 2-dagars entré till djurparken inklusive Safari, Tiger World, Marine World, Bamses Värld och Delfinarium. Familjen har även tillgång till African Spa & Relax med tillgång till både utomhus- och inomhuspool. Gemensam buffé på kvällen inklusive alkoholfri dryck, kaffe och efterrätt.

Din anmälan med kontaktuppgifter önskar vi senast den 7 juni till kansliet på Tel: 08-650 58 12 eller via mejl: kontakt@stockholm.rbu.se . Uppge hur många vuxna samt hur många barn samt ålder på barnet/ungdomen och hur ni önskar bo.

När du fått besked om plats önskar vi din betalning till BG: 294 -3231 eller via swish; 123 603 4888 senast den 14 juni. Därefter är din anmälan bindande och återbetalning av egenavgiften sker endast i de fall där RBU Stockholm inte åsamkas någon kostnad.

Arrangörer för denna familjehelg är: Ann-Sofie Abramsson och Jessica Ferdman. Vid frågor om helgen, hör av dig till Ann-Sofie på tel: 070-316 19 73 eller mejl: jasabra@hotmail.se eller Jessica på tel: 073-820 61 97 eller Jessica.Ferdman@assistansibalans.se .