22 september

Familjehelg för RMB-gruppen – Inställd

Helgen den 22-24 september bjuder Ryggmärgsbråcksgruppen (RMB) in alla barn/ungdomar/unga vuxna med ryggmärgsbråck och deras familjer till RMB-gruppens årliga helg på Mättinge.

Här får hela familjen chansen att umgås under avslappnade former och ofta reser man därifrån med nya kunskaper och värdefulla tips.

Mättinge är en fantastisk rekreationsanläggning och ligger drygt 8 mil söder om Stockholm. Vi bor i anpassade och välutrustade stugor med alla faciliteter. Dessutom har vi tillgång till gemensamma utrymmen i det stora huset med matsal, veranda mot havet, inomhuspool, elbastu, bubbelbadkar och rymliga allrum.

Fredag 22/9 samlas vi för gemensam middag som är inkluderad i priset. Övriga måltider lagar man själv.

Lördag kväll tänder vi grillarna, dukar upp och äter tillsammans (förhoppningsvis på verandan).

Kostnad för två nätters logi, en middag och slutstädning: Fr.o.m. 13 år: 400 kronor, 4 – 12 år:  340 kronor och under tre år: 200 kronor

OBS! Ta med egna lakan och sängkläder!

Betalning sker efter att ni fått bekräftelse av RBU. Vid fler anmälningar än platser så ges förtur till de som inte varit med tidigare.

Kontakta gärna Rita St Clair Maitland, som är kontaktombud för RMB-gruppen, om du har några frågor om  helgen. Tel till Rita är: 070-370 1968 / och mejladressen är: ritastclairmaitland@gmail.com . Här kan du även kika på fler bilder och läsa mer om Mättinge rekreationsgård.

Din anmälan till kansliet; kontakt@stockholm.rbu.se önskar vi senast den 25 augusti. Uppge dina kontaktuppgifter med telefonnummer, mejladress samt ålder på alla deltagare och om du har några speciella kostönskemål.