16 november

Äventyrsbad

Lördag 16 november klockan 18.00 – 21.00 är ni välkomna på Äventyrsbad på Vilundabadet i Upplands Väsby. Vi har hyrt hela badet och har anläggningen helt för oss själva. På äventyrsbadet finns två vattenrutschbanor, strand- och strömbassäng, bubbelpool och ljus- och färgspel under vattnet. Det finns också en 25-metersbassäng för lek och träning, en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten och en rehab-bassäng. I stora bassängen är det 27 grader och i rehab-bassängen är vattentemperaturen 32 grader.

Kvällen är öppen för familjer som har barn, ungdomar eller unga vuxna med funktionsnedsättning. Både RBU-medlemmar och icke medlemmar är välkomna. Ett bra tillfälle att bjuda med vänner som ännu inte är med i RBU.

Anmälan senast 12/11 till kontakt@stockholm.rbu.se. I anmälan ska ni uppge namn, epost och mobilnummer, antal vuxna, antal barn/ungdomar samt antal assistenter.

Egenavgift: 50 kronor för hela familjen. I avgiften ingår bad och fika/korv. Med familj avses föräldrar och syskon. I mån av plats är mor- och farföräldrar välkomna med. Assistenter som vill fika/äta gör det på egen bekostnad.