18 november

Äventyrsbad i Upplands Väsby

Lördagen den 18 november har vi hela Vilundabadet i Upplands Väsby för oss själva. Ta med hela din familj och kom och åk vattenrutschkana, bada bubbelpool och ät pannkakor samt fika, tillsammans med andra barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Denna gång har vi hyrt badet tillsammans med föreningen FUB.

Vilunda har både vattenrutschkanor, strömvirvlar och bubbelpool. Det finns dock ingen hiss till vattenrutschkanorna, endast en trappa, men till äventyrsbadet är det lätt att ta sig i. Det finns också en 25-meters bassäng och två mindre bassänger som håller 32 grader varmt. Till de mindre bassängerna finns en ramp samt rullstolar att låna. Även lift och duschstolar finns. Det är bra att ta med ett eget lås till skåpen i omklädningsrummet.
Vi träffas kl. 18.00 i entrén till badet och cirka klockan 20.00 är det dags att lämna bassängen för att hinna basta och duscha. klockan 21.00 stänger anläggningen.

Kostnaden per person är 50 kronor. Barn under fyra år går in utan kostnad.  I priset ingår entré och en fikabiljett (kaffe/te/festis och fikabröd) eller en matbiljett (fyra pannkakor med sylt, grädde och festis).

Assistenter går in gratis och köper själva vad de vill äta i kiosken. Kiosken kommer ha öppet hela kvällen där du kan köpa både glass, godis och färdiglagad mat, såsom köttbullar, lax och matiga wraps.

Här kan du läsa mer om Vilundabadet och hur du hittar dit.

Adressen till Vilundabadet är: Husarvägen 19 i Upplands Väsby.

Anmälan senast 16 november till: kontakt@stockholm.rbu.se  eller 08-650 58 12. I anmälan ska du uppge: familjens namn, epost-adress samt mobilnummer, antal vuxna, antal barn och barnens ålder samt antal assistenter.