Julgåva till RBU Barnhjälpen Tanzania

   

Vill du ge en julklapp till någon som redan har allt? Eller till någon som inte önskar sig något? Då har du chansen att göra skillnad för någon på andra sidan jorden.

 

RBU Barnhjälpen Tanzania jobbar för att barn och unga med ryggmärgsbråck och hydrocefalus i Tanzania ska få ett bättre fungerande liv och integreras i samhället. Läs gärna mer om projektet på: facebook.com/rbutanzania

Gör såhär: Nedan hittar du de olika gåvobevisen. Swisha Barnhjälpen Tanzania:s nummer 123 031 60 67 och sedan skriver du ut det gåvobevis som motsvarar summan. Alla pengar går oavkortat till Tanzania.

Hjälpmedel till ett barn/ungdom- 450 kr
Med detta vårt största gåvopaket hjälper du ett barn eller ungdom att få tillgång till ett gånghjälpmedel, som t.ex ett par kryckor eller ett par ortosskor. Gåvobevis – 450 kronor.

Sjukförsäkring till ett barn – 200 kr
Alla undersökningar, prover och sjukhusvård kostar i Tanzania. Denna gåva täcker dessa kostnader under ett år och ger barnet de bästa förutsättningarna till ett friskt och långt liv. Gåvobevis – 200 kronor.

Årsförbrukning av katetrar – 100 kr
Katetrar är en livsviktig del av en frisk kropp och delaktighet i samhället för en person som föds med ryggmärgsbråck då urinblåsans funktioner är satt ur spel. Med katetern töms hela blåsan och risken för läckage, urinvägsinfektion och njurpåverkan minskar. Din gåva ger ett barn tillgång till katetrar ett helt år. Gåvobevis – 100 kronor. 

GOD JUL och TACK för din gåva!