RBU söker ny redaktör till Utsikt

Gillar du att skriva och är intresserad av RBU:s frågor? Då kanske du vill bli vår nästa redaktör för medlemstidningen Utsikt.

Under våren kommer Linda Hedlund att sluta som redaktör för RBU Stockholms medlemstidning Utsikt. Under drygt två år har hon ansvarat för att tidningen hamnat i alla medlemmars brevlåda.  Hon har gjort ett fantastiskt jobb och nu hoppas vi hitta någon som vill fortsätta arbetet med att utveckla Utsikt till att bli både matnyttig och intressant läsning. Tidningen ges ut fyra gånger per år och skickas ut både till medlemmar, habiliteringar, RH-skolor och andra berörda i Stockholms län.

Vi söker dig som är intresserad av RBU:s frågor och tycker det är kul att få jobba med både text, bild och layout. Kanske har du en bakgrund som journalist, skribent, informatör eller haft liknande arbetsuppgifter. Arbetet som redaktör är ett uppdrag som du kan ha vid sidan av annat arbete, men som kan bli intensivt vid manusstopp och korrekturläsning. Du jobbar i nära samarbete med kansliet och formgivaren.

Som redaktör får du ett mindre arvode för redaktörskapet och ytterligare arvode om du skriver egna texter. Hör gärna av dig till kansliet så berättar vi mer. Tel: 08-650 58 12 eller mejla till: anette.wallstedt@stockholm.rbu.se